Stöd podden Historia Nu

Varje avsnitt av Historia Nu bygger på dagar av planering, research och redigering. Du kan stödja oss genom att bli medlem i vår digitala klubb Gillet där du för en mindre månadsavgift får tillgång till bonusmaterial och reklamfri lyssning. Du kan lyssna på bonusmaterialet i din favorit podd-app – dock ej Spotify.

Läs mer om Gillet och hur du gör för att prenumerera här.

En steg-för-steg guide hur du enkelt lyssnar reklamfritt och på bonusmaterial din favorit podd-app hittar du bakom denna länk.

Det här ingår i våra månadsprenumerationer:

35 kr/månad. Har du tröttnat på reklamavbrotten i vår podd? Då är det här lösningen för dig. Få tillgång till mer än 200 avsnitt, utan reklam och sponsorskap!
Angivet pris är inklusive moms.  

60 kr/månad. Det här är abonnemanget är för dig som vill veta ännu mer! Flera gånger i månaden får du ta del av exklusiv bonuslyssning. Och så klart även tillgång till mer än 200 avsnitt utan reklam och sponsorskap. 
Angivet pris är inklusive moms.  

Läs mer om Gillet och hur du gör för att prenumerera här.

Varje avsnitt innebär dagar av research, hitta och boka gäster, inspelning och klippning. Vi lägger mycket tid och kärlek på varje avsnitt. Det tar flera dagar för varje nytt avsnitt och vi utkommer varje vecka. Ska vi fortsätta med fördjupningar om ämnen och personer som förändrade världen behöver vi ditt stöd.

Historia Nu