Stöd podden Historia Nu

Allt började med en vision

När vi startade podden Historia Nu så hade vi ambitionen att nå ut med det spännande ämnet historia till en bred publik. Sedan dess har podcasten växt och är nu en av landets största historiepoddar. Podcasten har blivit en plats för samtal och gemenskap, där historieintresse möter gedigen forskning och kunskap.

Vi behöver er

Varje avsnitt bygger på dagar av förberedelser och här är bidragen från våra lyssnare viktiga för oss. Nu ansluter vi oss till den digitala mötesplatsen Acast+ där du kan lyssna till ännu mer historia! Acast+ är en plattform där du som hängiven följare får tillgång till en rad förmåner och unika bonuslyssningar.

Bli en del av gemenskapen

När du tecknar ett månadsabonnemang via Acast+ är du en viktig del av Historia Nu. Genom ditt stöd är du med och bidrar till poddens fortsatta utveckling. Du får dessutom någonting tillbaka! Slipp reklamavbrott och få tillgång till exklusiva förmåner i två olika nivåer.

Läs mer om Acast+ och hur du gör för att prenumerera här.

Det här ingår i våra månadsprenumerationer:

35 kr/månad. Har du tröttnat på reklamavbrotten i vår podd? Då är det här lösningen för dig. Få tillgång till mer än 150 avsnitt, utan reklam och sponsorskap!
Angivet pris är inklusive moms.  

60 kr/månad. Det här är abonnemanget är för dig som vill veta ännu mer! Ett par gånger i månaden får du ta del av exklusiv bonuslyssning. Och så klart även tillgång till mer än 150 avsnitt utan reklam och sponsorskap. 
Angivet pris är inklusive moms.  

Läs mer om Acast+ och hur du gör för att prenumerera här.

Bakom podcastsatsningarna Historia Nu och Militärhistoriepodden står förlaget Historiska Media.

Vi gör varje vecka fördjupande intervjuer med historiker i de mest skilda ämnen, från bödlar på 1600-talet samt bombkriget under första världskriget, till kulten vid Uppsala högar, demokratins uppkomst och Pesten i Stockholm på 1700-talet.

Vi försöker alltid hitta spännande och aktuella vinklingar på historien. Programledaren Urban Lindstedt är en historiekunnig journalist som ständigt letar intressanta frågor och vinklar för att nå ut till många. Bakom programledaren finns ett team av extremt kunniga människor på förlaget Historiska Media med årtionden av erfarenheter att ge ut historiska böcker och tidningar.

Varje avsnitt innebär dagar av research, hitta och boka gäster, inspelning och klippning. Vi lägger mycket tid och kärlek på varje avsnitt. Det tar flera dagar för varje nytt avsnitt och vi utkommer varje vecka. Ska vi fortsätta med fördjupningar om ämnen och personer som förändrade världen behöver vi ditt stöd.

Historia Nu