Lyssna på Historia Nu

Historia Nu är en podcast för historieälskare – en podcast som lär oss mer om människor och händelser som förändrade världen.

Men hur och var kan man lyssna på Historia Nu?

Först och främst kan du lyssna på alla avsnitt på denna hemsida, du hittar avsnitten på denna länk. Du kan också lyssna genom att prenumerera på Historia Nu via särskilda appar i din smartphone. Apples Podcaster är det populäraste alternativet för dig med en iPhone, och den är oftast förinstallerad i telefonen. Andra appar som fungerar för Android-mobiler är Google Podcast, Acast och även Spotify.

Du kan dessutom lyssna via din dator, på tjänsternas respektive hemsidor.

Du hittar lätt podcasten Historia Nu genom att söka på podden i någon av de nämnda apparna. Du kan antingen ladda ner (spara) eller streama (lyssna strömmat) avsnitten.

Lyssna på Spotify

Spotify Historia Nu Spotify är ett smidigt sätt att lyssna på Historia Nu – både nedladdat och strömmande. Enklast är om du installerar deras app för Iphone eller Android på din smartmobil. Sök sedan efter Historia.nu.

Lyssna på Android

För Android finns en rad bra appar för att lyssna på podcasts. Vår egen favorit är Pocket Casts. Google Podcast har en smidig integrering hos Android.

Historia Nu

Lyssna på iPhone eller Ipad

Lyssna på Android

Lyssna via Soundcloud